Solsona es va despertar ahir amb quatre guillotines de cartró col·locades a diferents punts de la ciutat com a mostra de rebuig a la visita del rei Felip VI a Catalunya. L'acció la va dur a terme durant la matinada d'ahir CDR Solsonès, que va compartir les imatges de les guillotines a les seves xarxes socials juntament amb la frase: «Si el rei vol corona, corona li darem. Que vingui a Solsona, i el coll li tallarem», fent referència a la lletra d'una cançó popular catalana.

Algunes de les guillotines, en les quals apareix el logo de CDR Solsonès i el símbol d'una corona amb una creu a sobre, estan acompanyades d'un cap de porc de veritat i estan situades a llocs que solen tenir bastant trànsit com són la carretera d'accés a Solsona, a l'altura del polígon de Santa Llúcia, la plaça del Camp, el Portal del Pont i la plaça de l'Ajuntament.

Precisament davant l'Ajuntament es va dur a terme ahir al vespre una crema de fotos del rei organitzada per l'ANC que va reunir prop d'una cinquantena de persones segons l'organització.