Ha mort un dels dos motoristes que han resultat ferits aquest dilluns al matí en un xoc entre dues motos i un turisme a Vilademuls (Pla de l'Estany), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Es tracta de la persona que havia resultat ferida crítica, i que havia estat traslladada en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona. Hores més tard ha mort en aquest centre hospitalari. El sinistre ha tingut lloc poc després de les deu al quilòmetre nou de la carretera GI-513, en sentit Roses. Per causes que s'investiguen, una de les motos ha xocat de cara amb un turisme i després la segona també ha impactat amb el cotxe. El segon motorista ha resultat ferit greu i ha estat traslladat també a l'hospital Josep Trueta.

Arran de la incidència s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter medicalitzat i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta són 88 les persones que han mort en el que va d'any a la xarxa viària catalana, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit.