14 de octubre de 2020
14.10.2020
Regió7

La fàbrica de taüts del grup Mémora està generant estoc davant un «possible» pic de demanda

El dispositiu habilitat al pàrquing del Tanatori de Collserola es podria reactivar de forma «immediata» si cal

14.10.2020 | 19:22
La fàbrica de taüts del grup Mémora està generant estoc davant un «possible» pic de demanda

La fàbrica de taüts del grup Mémora està generant estoc davant un "possible" pic de demanda coincidint amb la segona onada de la pandèmia. Segons explica el grup, la fàbrica d'Eurocoffin -la més gran del sud d'Europa- està generant existències de forma "preventiva" per subministrar taüts als magatzems de la companyia funerària a tot l'Estat. Concretament, Eurocoffin té un pla de contingència que permetria multiplicar fins a tres la seva capacitat de producció, com va haver de fer durant les setmanes més intenses de l'epidèmia. D'altra banda, Mémora afirma que el dispositiu habilitat al pàrquing del Tanatori de Collserola i tancat provisionalment a mitjan maig es podria tornar a posar en funcionament de forma "immediata" si cal.

El dispositiu, recorden, va ser un element "clau" per descongestionar el sistema sanitari, sociosanitari i residencial de Barcelona durant els mesos amb més defuncions.

Per ara, els protocols de manipulació de cadàvers es mantenen i segueixen vigents els ja dictats pel Ministeri de Sanitat.

Epis i càmeres a les sales de vetlla

En paral·lel, també s'està generant estoc de material funerari i epis per garantir la seguretat de tots els treballadors. Entre les darreres mesures implementades per la companyia hi ha l'activació del 'passaport covid-19' per als professionals.

A més de gel hidroalcohòlic i altres mesures de prevenció, Mémora també ha instal·lat càmeres per controlar automàticament l'aforament a les sales de vetlla dels principals tanatoris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit