15 de octubre de 2020
15.10.2020
Regió7

Aguado diu que Madrid plantejarà mesures contundents per reduir els contagis

El vicepresident madrileny diu que és «imprescindible» la col·laboració entre els governs central i autonòmic

14.10.2020 | 23:25
Aguado diu que Madrid plantejarà mesures contundents per reduir els contagis

El vicepresident madrileny, Ignacio Aguado, va dir ahir que després del compromís del Govern d'Espanya de no prorrogar l'estat d'alarma més enllà de quinze dies a nou municipis de la regió la conselleria de Sanitat treballarà en una ordre amb «mesures contundents» per reduir els contagis de covid-19.

En la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Govern, Aguado va destacar que és «imprescindible» apostar per la col·laboració entre els governs central i autonòmic i es va mostrar en contra de «la imposició».

El també portaveu de l'Executiu madrileny creu que el fet que el Govern «imposés» l'estat d'alarma divendres passat va ser «un error», però va assenyalar que «de res serveix lamentar-se» i va apostar per «pensar què es pot fer de cara al futur». Després del compromís del Govern espanyol, va apuntar que la conselleria de Sanitat treballarà en una ordre en què s'establiran els nous criteris, les noves mesures i els nous llindars que s'aprovaran a la Comunitat. Aguado va explicar que la conselleria de Sanitat elaborarà la proposta en funció de com evolucionin les dades epidemiològiques, però encara falten dies perquè l'estat d'alarma decaigui i quan estigui més a prop la data de la fi d'aquesta mesura es coneixerà la proposta detalladament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook