L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha recopilat en una plataforma la identificació de tots els establiments del municipi que ofereixen menjar per emportar als clients. La iniciativa s'ha posat en marxa amb l'objectiu de donar el màxim de visibilitat al comerç local i facilitar als clients tota la informació de cadascun dels establiments del municipi, tenint en compte les noves restriccions que el govern de la Generalitat ha posat en marxa per frenar la propagació de la covid.

És en aquest context que el consistori ha decidit crear una nova eina que permet mostrar en un mapa quins establiments ofereixen el servei de menjar per emportar al municipi. Per altra banda, també es destaquen d'una forma diferenciada tots aquells que a més a més ofereixen repartiment a domicili.

En aquest sentit, tots els bars i restaurants que no constin en la llista o vulguin modificar les seves dades, poden inscriure-s'hi a través d'un formulari que trobaran al mateix espai. Un cop validada la informació per part del consistori, apareixerà disponible a l'aplicatiu.

A banda d'això, aquesta plataforma també informa els usuaris del tipus d'establiment de què es tracta, l'horari d'obertura, la seva ubicació mitjançant GPS i altres detalls com el telèfon i la pàgina web del negoci.

Aquesta eina està disponible a través de la portada de la web municipal i de l'app mòbil del consistori, a través de la icona Comerç Obert.