Agents de la Guàrdia Civil del Quarter Principal de Majadahonda han detingut un home de 49 anys que es va atrinxerar després d'atacar la seva mare amb una destral i ocasionar-li nombroses lesions greus, ha informat aquest dimecres la Comandància de Madrid en una nota de premsa.

Els fets van passar a Majadahonda, quan la patrulla en servei va rebre un avís urgent per part del 112, mitjançant el qual s'alertava d'una possible agressió en un habitatge de la localitat.

Immediatament, es van aproximar al domicili en qüestió, i van trobar al saló de l'habitatge una dona d'avançada edat ajaguda en una gran reguera de sang i amb múltiples ferides al cap, cos i amputació parcial d'un dit. Els agents van procedir a assistir de la dona amb diferents taponaments per evitar que es dessagnés fins al seu posterior trasllat a un centre hospitalari.

Al saló de la casa hi havia un home de mitjana edat, que va resultar ser el fill de la víctima, amb una actitud molt violenta i descontrolada parapetat darrere una taula i armat amb una destral, qui en diverses ocasions va arribar a atacar els agents, els quals després d'una complicada i difícil intervenció van aconseguir reduir-lo i detenir-lo posteriorment, sense causar-li lesions greus.

L'arrestat és un home espanyol de 49 anys, que va ser traslladat a la unitat de psiquiatria d'un hospital pròxim i a qui per aquests fets se li imputa un delicte d'homicidi en grau de temptativa.