Un home mata la seva parella a Lloret de Mar (Selva) i després s'entrega a la Policia Local. L'home s'ha personat a les dependències policials manifestant que era l'autor dels fets i, immediatament, els agents l'han detingut. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos (DIC), que s'han fent càrrec de la investigació. També efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha certificat la mort de la dona. El cadàver, amb signes de violència, s'ha localitzat a l'interior d'un pis situat a la zona del final del Passeig Marítim. Es tractaria d'una parella belga d'uns 50 anys i la investigació apunta que el detingut l'ha estrangulat.

Els fets han passat pels volts de quarts d'onze del matí. Un home s'ha entregat a les dependències de la Policia Local de Lloret de Mar i ha confessat que havia matat la dona. La Policia Local l'ha detingut immediatament. Fins al lloc del crim s'hi ha desplaçat el SEM, que ha certificat la mort de la dona.

Estrangulada

Agents de la Divisió d'Investigació Criminal, que s'han fet càrrec de la investigació, també s'han desplaçat fins al pis on ha aparegut el cadàver amb signes de violència, ubicat al 4rt del número 7 de l'avinguda Magnòlia. Els agents estan inspeccionant l'habitatge i s'han fet càrrec de la investigació per intentar aclarir les circumstàncies de la mort. A l'espera que l'autòpsia ho confirmi, la investigació apunta que el detingut ha estrangulat la dona.

La Policia Local ha traspassat l'autor confés als Mossos, que l'han dut fins a la comissaria de Blanes i, posteriorment, l'han traslladat al pis per fer la reconstrucció del crim.

El jutjat número 5 de Blanes, amb competència en matèria de violència, ha ordenat l'aixecament del cadàver i en aquests moments la funerària ja és a l'edifici.

Segons fonts properes al cas, es tractaria d'una parella belga d'uns 50 anys i segons el TSJC no consten antecedents als jutjats de violència entre la parella.

Condemna de l'Ajuntament

L'Ajuntament ha condemnat els fets i ha convocat un minut de silenci aquest dilluns a les sis de la tarda. També ha anunciat que es personarà com a acusació popular en el cas. "A Lloret de Mar condemnem i repulsem enèrgicament la violència masclista", afirma l'alcalde, Jaume Dulsat, en una piulada.