10 de novembre de 2020
10.11.2020
Regió7

Berga trasllada les proves PCR de contactes de positius a l'Hotel d'Entitats

09.11.2020 | 22:42
Berga trasllada les proves PCR de contactes de positius a l'Hotel d'Entitats

Les proves PCR de persones que han estat en contacte amb positius de covid-19 a Berga ja es realitzen a l'Hotel d'Entitats. L'Ajuntament va oferir al CAP Berguedà la possibilitat de traslladar la realització de les proves PCR a l'Hotel d'Entitats per descongestionar les cues a l'exterior de l'ambulatori. Des de divendres, aquestes proves ja s'estan portant a terme a l'antic centre cívic de dilluns a divendres, de 8.30 h a 13.00 h, tal com va informar el regidor de Drets Socials, Ivan Sànchez.

El regidor va exposar que l'equipament té dos accessos. L'accés principal s'utilitza per entrar a la sala principal de la planta baixa on es realitza la campanya de vacunació de la grip. Aquest accés també és emprat pels usuaris del Centre Obert i el Punt Òmnia. D'altra banda, s'ha habilitat un accés a la part posterior de l'edifici per a les persones que han de sotmetre's a una prova PCR prèvia indicació telefònica del CAP Berguedà. Aquestes proves es fan a la sala polivalent situada a la planta superior de l'edifici i només es realitzen a persones que han estat en contacte amb casos positius de covid-19.

En canvi, les persones que presentin simptomatologia compatible amb la malaltia, han d'adreçar-se encara a l'ambulatori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit