Professionals de TV3 conscienciaran la població de Gironella sobre la importància de complir les mesures de prevenció contra la covid-19. L'Ajuntament del municipi va engegar aquest dimarts al vespre una campanya que es donarà a conèixer durant els propers dies a les xarxes socials i que pretén influir en el sector més jove de la població.

Diversos professionals de la CCMA com Dani Ramírez, Xavier Grasset, Francesc Mauri i Tomàs Molina han gravat vídeos curts amb missatges adreçats a la població de Gironella. Aquestes píndoles es publicaran periòdicament a les xarxes socials. Ahir, en el vídeo inaugural, la periodista Cristina Riba, presentadora del telenotícies els caps de setmana, va recalcar la importància de posar-se la mascareta. Teresa Terricabres, regidora de Salut de l 'Ajuntament de Gironella, ha explicat a Regió7 que «estàvem buscant algun reforç per fer aquesta sensibilització a la població i per arribar una mica més als joves. Vam fer una pluja d'idees i es va creure que amb personatges coneguts podíem arribar-hi».

Segons explica Terricabres, aquesta sensibilització entre els joves és necessària, ja que «pel que ens arriba des del CAP, sembla que els nous casos que s'han registrat recauen molt en grups de joves. La gent gran potser per la seva condició estan molt alerta i es prenen les mesures més seriosament que els joves, que es relaxen i els costa més complir les mesures». Terricabres ha explicat que la campanya no ha tingut cap cost per a l'Ajuntament ja que els professionals de TV3 hi han participat de manera voluntària.