La Cerdanya encapçala el rànquing comarcal de risc de rebrot amb 1.274 punts després de dies a l'alça. Ha passat en un dia de la quarta a la primera posició.

També ha passat de la tercera a la segona comarca en velocitat de transmissió amb un índex d'1,75, que vol dir que cada deu afectats contagien a disset més.

El Berguedà és la segona comarca en risc de rebrot del conjunt de Catalunya amb 1.270 punts. El dia abans era la tercera, el que mostra com s'ha empitjorat la situació en totes dues comarques que ja arrossegaven índexs preocupants. Menys preocupant al Berguedà és la velocitat de transmissió, tot i que és la novena comarca catalana amb 1,10.

Manresa continua a la baixa amb 702 punts de risc de rebrot i 1,04 de velocitat de transmissió però per sobre de la mitjana catalana que és 611 i 0,88.

El Bages passa un dia més per sota de la mitjana catalana en risc de rebrot, 577, i per sobre en velocitat de reproducció, 1,01. L'Alt Urgell és la vuitena en risc de rebrot i la quarta en velocitat de transmissió. El Solsonès, novena en risc i cinquena en velocitat.