L'Hospital de Sant Andreu de Manresa va comunicar ahir dues morts més a les seves instal·lacions a causa de la pandèmia.

Amb aquestes noves defuncions per covid-19 ja n'hi ha hagut 72 a Sant Andreu, de les quals vuit en aquesta segona onada de la pandèmia.

En total, hi ha hagut 263 defuncions per coronavirus als centres assistencials de la ciutat.

Es dona la circumstància que les dues defuncions a Sant Andreu es van fer públiques l'endemà que el centre assistencial en comuniqués tres.

L'Hospital de Sant Andreu tenia ahir 43 persones ingressades, que corresponen a les 45 que hi havia dimarts menys les dues defuncions, ja que les altes es mantenien en vuit, en aquesta segona onada de l'epidèmia. En total, Sant Andreu ha donat 56 altes de persones que han superat la covid-19 a les seves instal·lacions.

La xifra acumulada d'ingressos des del 15 d'octubre és de 59. De les vuit altes donades dues han estat amb destinació a una residència d'ancians i sis a domicili.

Durant la primera onada de l'epidèmia, Sant Andreu va arribar a tenir 138 ingressats simultàniament per coronavirus, repartits pel conjunt de les quatre plantes de què disposa.