La llar d'infants l'Estel de Puig-reig està confinada en la seva totalitat per dos positius de covid-19. El petit centre educatiu de Puig-reig és un dels quatre centres de tot Catalunya que es trobaven tancats per la malaltia aquest dilluns. Segons les dades del departament d'Educació, la llar d'infants l'Estel de Puig-reig té un total de tres grups confinats, el que fa que 30 persones hagin de complir quarantena. Els afectats són 23 alumnes, 6 docents i 1 personal extern. En els darrers 10 dies s'han produït dos casos positius, el d'un alumne i el d'un docent.

L'alcalde de Puig-reig, Josep Maria Altarriba, ha explicat a Regió7 que el confinament total s'ha produït perquè el positiu l'ha patit una educadora de reforç que ha estat en contacte amb tots els grups de la llar d'infants. Les 30 persones hauran d'estar confinades fins al 14 de novembre. A Puig-reig, l'escola Sant Martí també té 16 alumnes confinats.

Als centres educatius de la comarca del Berguedà hi havia aquest dijous un total de 19 grups escolars confinats i 407 persones en quarantena per 48 positius de covid-19 en els últims 10 dies. Els dos instituts de Berga, el Serra de Noet i el Guillem de Berguedà, són els més afectats pel virus, amb dos grups confinats cadascun. A l'institut Serra de Noet hi ha 61 persones confinades per 9 positius en els darrers dies i al Guillem de Berguedà hi ha 56 persones en quarantena.