El Govern català ha ampliat a 25 milions d'euros les ajudes previstes per pal·liar els efectes del tancament de les instal·lacions i equipaments esportius motivat per la segona onada de la pandèmia de la covid-19. A banda, l'executiu treballarà conjuntament amb el sector per fer efectiva la reobertura progressiva.

En una trobada entre la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i el secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras, es va concretar l'ampliació fins als 25 milions, una partida que beneficiarà clubs, federacions i consells esportius, així com empreses del sector, principalment gimnasos.

Així mateix, la consellera Budó va agrair els sacrificis i la comprensió del teixit esportiu davant la situació complicada que està patint arran de les mesures restrictives, i els ha anunciat que el Govern treballarà de manera conjunta amb tot el sector per portar a terme la reobertura progressiva dels espais esportius, començant per les instal·lacions a l'aire lliure.