Olesa de Montserrat té actualment tres residències catalogades com a verdes, és a dir, sense cap positiu per covid, i tres més de grogues, ja sigui per l'aïllament preventiu per nous residents, o bé, en el cas de la residència Santa Oliva, pel positiu d'una persona del personal sanitari. Fonts municipals asseguren que tan bon punt es va tenir coneixement d'aquest positiu, es van fer proves PCR a tota la plantilla i residents, i totes han sortit negatives. A més, i contràriament al que s'havia dit fa uns dies, l'Ajuntament sosté que aquesta residència no és vermella perquè té capacitat de sectorització i pot fer grups de convivència.

D'altra banda, i segons les dar-reres informacions del portal dadescovid.cat, Olesa manté a la baixa l'índex de rebrot, que ara és de 323, mentre que la velocitat de transmissió és de 0,71. Això vol dir que cada 10 persones infectades en contagien 7 més.

Quant a les escoles, segons les darreres dades del portal Traçacovid, a Olesa hi ha cinc grups confinats de diferents centres: l'escola Josep Ferrà i Esteva, l'escola Daina-Isard i l'institut Creu de Saba, amb un grup cada centre, i l'institut Daniel Blanxart, amb dos grups confinats.