Reagrupament Independentista va mostrar ahir el seu «ple suport» a la candidatura de Laura Borràs en les primàries de JxCat per escollir el presidenciable a les eleccions catalanes del pròxim 14 de febrer, i s'ha posat a la seva disposició per ajudar-la si ho considera necessari.

La portaveu de JxCat al Congrés i el conseller de Territori, Damià Calvet, pugnen en les primàries de JxCat després d'haver reunit els avals necessaris, i després que Carles Puigdemont descartés concórrer en aquest procés per elegir el candidat a la investidura després dels comicis del 14-F.

En un comunicat, Reagrupament va explicar que la seva junta directiva nacional ha decidit fer públic aquest suport a Borràs com a candidata a les primàries: «Ens posem al seu servei per ajudar-la en les pròximes setmanes, si així ho considera necessari».

«Ànims, Laura, i fem història tots junts. Sempre endavant!», sentencia el comunicat de Reagrupament Independentista, un corrent fundat inicialment per l'exconseller Joan Carretero i favorable a la via unilateral, que es va escindir d'Esquerra Republicana de Catalunya i que el 2013 va signar un conveni de col·laboració amb la Convergència que liderava Artur Mas.