Tres persones han resultat ferides aquesta tarda de diumenge després d'un tiroteig i una agressió amb un ganivet a la zona nord de Brussel·les, sense que es coneguin encara les circumstàncies de l'atac, segons ha informat una portaveu de la Policia local a l'agència Belga.

La Policia ha rebut un avís sobre les 14.50 hores per un tiroteig que ha tingut lloc a l'avinguda Louis Bertrand, prop del parc Josaphat, segons ha explicat la portaveu dels cossos de seguretat de la zona Audrey Dereymaeker.

"En el lloc s'han trobat dues persones amb ferides de bala. Encara conscients, han estat traslladades a l'hospital. El seu estat de salut no ha estat comunicat. Els nostres equips també han trobat a una altra persona amb una ferida d'arma de foc, potencialment relacionat amb el tiroteig. Aquesta persona també ha estat portarda a l'hospital", ha afegit.

Les forces de seguretat han traslladat a dependències policials a diverses persones "sense precisar si eren testimonis, víctimes o sospitosos", ha assenyalat Belga, que també ha afegit que la Fiscalia de Brussel·les ha obert una recerca i s'ha establert un perímetre de seguretat entorn de la zona de l'altercat.

Segons el diari Sudinfo, els interrogatoris podrien durar tota la nit a causa del gran nombre de persones detingudes i la Policia encara no ha confirmat que els autors de l'atac estiguin entre els arrestats.