19 de novembre de 2020
19.11.2020
Regió7

Castells reclama un tancament perimetral que permeti la mobilitat dins de tota la comarca

18.11.2020 | 23:13
Castells reclama un tancament perimetral que permeti la mobilitat dins de tota la comarca

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha demanat formalment als departaments de Salut i d'Interior que la Generalitat consideri la creació d'un perímetre comarcal que permeti que tota la gent dels pobles de l'Anoia puguin desplaçar-se fins a la capital.

Castells va afirmar que «quan vam estar malament, la gent d'Igualada i de la Conca ens vam sacrificar i vam estar confinats; potser toca que la Generalitat, ara que la situació és bona, pugui gestionar aquest perímetre que permeti venir a tota la gent dels pobles petits de la comarca i no patim la reducció de mobilitat interna de la comarca, que en aquest moment ens tenalla».

L'alcalde va fer pública aquesta sol·licitud ahir després d'explicar que «les dades sanitàries segueixen millorant, malgrat que segueixen no sent bones». Les dades que gestiona Salut indiquen que, en el cas d'Igualada, el risc de rebrot, que dimarts estava a 277, ahir era de 263, tot i que hauria d'estar per sota de 100, mentre que el risc de transmissió aquest dimecres té un índex de 0,86, mentre que dimarts era de 0,90. Pel que fa a l'Hospital d'Igualada, dimecres tenia 25 persones ingressades a planta i sis a l'UCI.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook