Tamara Carrasco, Roger Español, el bagenc Jordi Pesarodona i Sergi 'dels 9 de Lledoners' han signat un manifest de suport a una agrupació d'electors de "represaliats" nascuda per concórrer a les eleccions vinents del 14-F. Segons ha avançat VilaWeb, a més d'aquests tres activistes també hi ha una trentena més d'independentistes que han unit forces per impulsar un projecte alternatiu al Parlament. L'Assemblea de Represaliats i Activistes s'ha estat treballant a porta tancada. L'assemblea es presenta per "canviar les regles del joc i fer que les cadiretes hagin de pensar en el poble i per al poble". Es proposen fer visible els "represaliats" i construir una Catalunya

Segons explica el diari digital, el grup vol treballar per posar fi a la "impunitat" dels Mossos amb un reglament per no poder "acusar sense proves o que les agressions no restin impunes". El projecte es pretén construir amb "realisme, honestedat i compromís amb el poble" i consultar-ho "tot" a la ciutadania.

Tant Pesarrodona com Carrasco han fet sengles piulades per matisar que ells donen suport a l'agrupació, però que no formaran part de la seva llista. "Tal com diu la Tamara, dono ple suport a l'assemblea de represaliats i activistes, i també aclareixo que fins el moment present no em presento com a candidat a cap llista electoral!", ha piulat l'exregidor d'ERC a Sant Joan de Vilatorrada.