La secretària de premsa de la Casa Blanca, Kayleigh McEnany, va evitar-se divendres pronunciar-se sobre quan reconeixerà el president dels Estats Units, Donald Trump, la seva derrota en les eleccions i va reiterar que hi ha «un litigi en curs».

Kayleigh McEnany, que no compareixia davant la premsa des de l'1 d'octubre, es va referir així a la certificació dels resultats electorals a l'estat de Michigan i, paral·lelament, va al·ludir al fet que Trump ha obtingut més vots en les eleccions que cap president en la història de la nació nord-americana.

D'altra banda, Twitter va informar ahir que atorgarà els comptes oficials vinculats a la Presidència nord-americana a Joe Biden i al seu equip el 20 de gener, data de la presa de possessió, encara que el president sortint, Donald Trump, s'hi negui.

La companyia «està preparant activament el seu suport a la transició dels comptes institucionals de la Casa Blanca per al 20 de gener del 2021», va explicar un portaveu en declaracions al diari The Hill.

D'aquesta manera, la compa-nyia preveu traspassar els comptes @POTUS, @whitehouse, @VP, @FLOTUS i diverses més en coordinació amb Arxius Nacionals i l'Administració de Registres.