L'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) ha qualificat avui de "vergonyosa" la decisió de la Generalitat de mantenir tancats a partir de dilluns aquests espais de música en directe, en contra del que havia anunciat inicialment.

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) publica aquest dissabte la resolució que permet obrir a partir de dilluns a bars i restaurants amb límit d'aforament però ininterrompudament fins a les 21:30 hores, i que estableix que finalment no es podrà sortir del municipi per acudir a actes culturals ni obrir les sales de concerts.

A través de Twitter, l'ASACC ha afirmat que si el que s'ha publicat avui no és un error i no es rectifica al llarg del dia, "serà l'acció més vergonyosa de la Generalitat, deixant abandonades les sales de concert i la cultura de base".

"Les sales de concerts seguim ignorades, les sales de concerts seguim tancades", denuncia aquesta entitat, que agrupa les sales de concert de Catalunya, entre elles Razzmatazz, Apolo, Bikini, Sidecar, Salamandra, La Mirona, la Jazz Cava, la Barts o L'Oncle Jack.