El Jovent Republicà, les joventuts d'ERC, va triar ahir en una reunió del Consell Nacional els seus candidats dins de les llistes d'Esquerra Republicana de cara a les eleccions del 14-F, entre els quals hi ha la moianesa Elsa Maestre. Els seleccionats estaran encapçalats pel seu portaveu nacional, Pau Morales.

El principal candidat de les joventuts d'ERC va ser elegit portaveu nacional de la seva organització el novembre del 2016 i, des d'aleshores, ha impulsat una modernització del partit que li ha permès créixer en militància i estendre's pels diversos moviments socials de Catalunya.

Morales estarà acompanyat a la llista de la demarcació de Barcelona per la moianesa Elsa Maestre, Emma Serra, Zeinab Tamara, Quim Belmonte, Soledad Medrano, Oriol Casanellas, Sara Polo i Roger Torres.

La llista de la demarcació de Girona tindrà com a candidats de Jovent Republicà l'activista estudiantil Anna Tresserras, el regidor més jove, Arnau Benac, i Coral Molí.

A la llista de la demarcació de Lleida hi figuraran Sara Domenjó i Roger Palacín, mentre que a la llista de Tarragona hi aniran la regidora Elisabeth Racionero i Òscar Ortiga.