Almenys 93 persones van ser detingudes en una nova jornada de protestes contra el president de Bielorússia, Aleksandr Lukaixenko, i el suposat frau electoral en les eleccions presidencials de l'agost, en què va ser reelegit per al càrrec. Les protestes es van produir en ciutats com Brest, Grodna i la capital, Minsk, on diverses columnes de manifestants van recórrer la ciutat per convergir en el centre, on hi ha les seus de les institucions polítiques.

Una de les columnes d'aproximadament un miler de persones es desplaçava pel barri de Frunzenski quan van arribar efectius antiavalots i van donar un minut de termini per dissoldre. Diversos manifestants van ser detinguts. A l'avinguda Gaseta Pravda també hi va haver presència policial i fins i tot enfrontaments entre agents i manifestants. La columna de l'avinguda Liubimov va ser dissolta igualment pels policies, que portaven tapada la cara i no portaven cap tipus d'identificació com sol ser ja habitual en aquestes protestes.

Bielorússia és escenari de protestes des del 9 d'agost contra els resultats de les eleccions presidencials que van revalidar un nou període de l'actual mandatari. Les manifestacions estan marcades per la violència policial, segons les ONG, que denuncien a les forces de seguretat per l'ús de gasos lacrimògens, bales de goma i altres mesures per dispersar els manifestants. Les autoritats asseguren que les protestes són controlades per forces externes i acusen els països occidentals i els Estats Units d'ingerència en els assumptes interns de la República.