L´Hospital Sant Bernabé de Berga ha registrat dues defuncions per covid-19 al llarg de l´última setmana, segons va informar el centre berguedà aquest divendres. Aquestes dues morts més arriben després que durant la setmana anterior no es produís cap defunció per coronavirus a l´Hospital de Berga.

Les dues morts contrasten amb les dades dels ingressats per covid-19 al centre berguedà, que han caigut dràsticament en els darrers set dies. Si la setmana passada l´hospital tenia 13 ingressats, aquesta setmana ha informat que només hi ha quatre persones amb diagnòstic de coronavirus.

Durant els darrers set dies han ingressat dos pacients per covid-19 i s'han donat nou altes de pacients que s´han negativitzat i, per tant, han superat la malaltia. Pel que fa als professionals sanitaris del centre, actualment n'hi ha set amb diagnòstic de covid-19.

L´Hospital Sant Bernabé de Berga no va tenir cap defunció per covid-19 la setmana del 23 al 29 de novembre. Aquest fet no es produïa al centre hospitalari berguedà des de l´última setmana d´octubre, quan hi havia 30 ingressats però no es va produir cap mort causada pel virus.

Amb les dues noves defuncions d´aquesta última setmana, durant aquest mes de novembre l'hospital ha tingut 18 morts per coronavirus, fet que situa la xifra de defuncions a l´interior del centre des de l'inici de la pandèmia el mes de març en 65.