ERC ha situat sis polítics de les nostres comarques en posicions destacades a la llista de cara a les eleccions del 14 de febrer. Després de Laura Vilagrà com a segona de la llista, hi ha la igualadina Alba Vergés al número 6, Esther Capella al número 8, Núria Picas al 12, Ferran Estruch al 19 i Alba Camps al 20.

Dimarts passat, ERC va anunciar que el president de Parlament, Roger Torrent, serà el número 3 per Barcelona darrere d´Aragonès i de Laura Vilagrà (Santpedor), i ahir va trascendir que la número 4 serà la diputada al Parlament Najat Driouech, a la qual seguirà Josep Maria Jové en el número 5. La manresana Nuria Picas será la número 12 per Barcelona i Montse Clotet, regidora de Manresa, es situarà en la posició 38 de la llista per la demarcació de Barcelona.

Per la seva banda, Ferran Estruch i Alba Camps (delegada del Govern de la Catalunya Central) seran els candidats d´ERC pel Bages i el Berguedà a les eleccions al Parlament com a número 19 i número 20, respectivament. David Alquézar, alcalde de Sant Martí de Tous i president comarcal d´ERC Anoia, ocuparà la posició número 25 a les llistes d´ERC.

D´altra banda, la presidenta del Consell Comarcal del Solsonès, Sara Alarcón, serà número 8 per Lleida. Els també consellers d´ERC Bernat Solé i Esther Capella, veïna de la Seu d´Urgell, formaran part així mateix de la llista com a número 2 per Lleida i número 8 per Barcelona.