19 de desembre de 2020
19.12.2020
Regió7

Dissolta una festa il·legal multitudinària en un col·legi major de València

La celebració va tenir lloc al centre Galileo Galilei que ja va patir un brot de covid-19 per una altra celebració de les mateixes característiques

19.12.2020 | 12:59
Frame d'un vídeo de la primera festa on es van produir els primers contagis del brot de la residència Galileo Galilei

La policia ha dissolt una festa amb unes 200 persones en el col·legi major Galileo Galilei de València, centre en el qual ja es va detectar un brot de coronavirus durant el mes de setembre a l'inici del curs acadèmic 2020-2021 causat també per una festa no autoritzada.

La intervenció policial es va produir al voltant de la mitjanit arran de les queixes de veïns d'aquest col·legi major, situat al campus de la Universitat Politècnica de València, segons han informat fonts policials.

Els estudiants, tots ells residents en el col·legi, van ocupar zones interiors de l'edifici per a la festa no autoritzada.

La matinada del passat 26 de setembre la policia va dissoldre una festa no autoritzada en aquest mateix col·legi major, que va ser l'origen d'un brot de coronavirus amb 168 contagis que va obligar a suspendre durant unes setmanes les classes a la Universitat Politècnica de València.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit