El Tercer Premi de la Loteria de Nadal 2020, el 52.472, ha portat la sort a Santa Margarida de Montbui. Part d'aquest premi -una sèrie sencera- es va vendre a l'administració situada a la carretera de Valls número 6 de la població anoienca, l'única administració de la població.

Míriam, treballadora de l'establiment que ha venut una sèrie del número, ha explicat que ha estat un premi molt repartit. Ha estat una venda a finestreta, dècim a dècim. "És la primera vegada" que reparteix un premi de la Loteria de Nadal, segons ha dit la venedora. "Estic molt contenta, fa 10 anys que tinc l'administració i és la primera vegada".

Míriam estava satisfeta perquè el número s'ha venut a particulars, alguns dels quals clients habituals. "Ha vingut una persona que li havia tocat, molt contenta", explica la venedora. L'administració és propietat de Maria Àngels Cazorla. El número 52.472 no és habitual d'aquesta administració, és una de les sèries "que ens va enviar Administración de Loterías del Estado.

A més, el 52.472, cantat pels nens de San Ildefonso a les 11.30 h, també s'ha venut a Ripoll, Anglès, Sant Boi de Llobregat i Terrassa, a més de municipis d'Ourense, Valladolid, Cuenca, Cadis i Toledo.

El Tercer Premi de la Loteria de Nadal reparteix 50.000 euros per cada dècim.