L'expresident de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat al Govern que fixi el toc de queda a les 22 h durant totes les festes. Ho ha dit en una entrevista a la 'SER', on ha insistit en la importància de celebrar Nadal "amb la família més íntima". Torra també ha acusat l'executiu "d'atabalar" la ciutadania amb tantes veus, i els ha recordat que necessita "missatges clars". L'expresident s'ha mostrat preocupat per la situació epidemiològica actual. "Tothom ha d'entendre que s'ha de quedar a casa" ha alertat. També ha qüestionat la decisió de mantenir oberts bars i restaurants - encara que sigui amb restriccions - així doncs, ha assenyalat que si els experts li haguessin aconsellat tancar-los, ho hauria fet.

D'altra banda, l'expresident ha qualificat de "tragèdia immensa" el que està passant a les residències catalanes. Quim Torra ha lamentat que s'estigui repetint la mateixa situació de la primera onada i ha assegurat que cal fer testos massius.

Preguntat pel balanç de la darrera legislatura, ha reconegut que va ser molt "difícil" amb tres investidures fallides. Un cop va començar a exercir de president, ha explicat, que també va ser complicat perquè tenia "exiliats i presos". "La legislatura va començar amb un president sense govern, i acaba amb un govern sense president", ha conclòs.

També ha remarcat que el va decebre veure que els partits feien "càlculs polítics" en un escenari on s'havia d'anar tots a una. "El procés té dues grans vies que conviuen, el procés en si i l'hegemonia política entre els mateixos partits", ha opinat. Tot i això, ha assenyalat que en el seu cas va portar les seves conviccions a l'extrem. "Havia de fer explícit que el país està patint repressió", ha dit.

Pel que fa a les eleccions del 14-F, Torra ha mostrat el seu suport a la presidenciable de JxCat, Laura Borràs. També ha aprofitat per insistir en el fet que ell mai pactaria amb un partit que no sigui independentista.