La Policia de Berlín investiga un tiroteig ocorregut durant la nit de divendres al districte de Kreuzberg, que va deixar quatre ferits greus, un dels quals va intentar aparentment fugir de el lloc llançant-se a un canal proper. Els ferits van ser ingressats en una unitat de cures intensives després de ser atesos pels serveis d'emergència desplaçats a el lloc, segons van informar ahir fonts policials.

Els trets van començar al voltant de les quatre de la matinada al barri de Kreuzberg, a l'oest de la ciutat, però no a prop de la seu del Partit Socialdemòcrata alemany, com es va dir en un primer moment. La investigació del succés la va assumir poc després d'evacuar els ferits, que tenen entre 30 i 42 anys, el departament d'homicidis.

La Fiscalia alemanya considera que el tiroteig està relacionat amb el crim organitzat a la capital alemanya. La Fiscalia va confirmar que «diversos sospitosos estan sent investigats per intent d'assassinat en el context del crim organitzat» però fins al moment no s'han efectuat detencions.

A l'accés de l'edifici van ser trobats tres dels ferits, mentre que el quart es va llançar al canal. La zona va quedar acordonada per la policia, mentre es busquen pistes que ajudin a aclarir els motius del tiroteig.

En els últims temps s'han produït diversos enfrontaments i tirotejos entre clans criminals establerts a l'esmentat districte i del veí de Neukölln. El febrer passat, als voltants d'aquest lloc i en circumstàncies semblants, hi va haver un tiroteig que va deixar un mort i diversos ferits.