Aquestes festes, que se celebraran sense cavalcades de Reis ni les habituals recollides de cartes dels patges per culpa de la pandèmia, Regió7 ha creat un espai virtual perquè els menuts de la Catalunya Central puguin fer arribar igualment els seus desitjos a Ses Majestats. Com a recompensa, els participants rebran un vídeo molt especial del mateix patge.

La Bústia del Patge Reial de Regió7 és una aplicació molt senzilla d'utilitzar. S'hi pot accedir des de la portada de Regió7.cat o des de la secció Nadal de la mateixa web, i funciona tant per a ordinadors com per a dispositius mòbils.

El mateix patge del diari és l'encarregat de rebre els nens i nenes i explicar-los què han de fer amb un vídeo introductori. A continuació, i amb l'ajuda dels seus pares o d'algun adult, accediran a un formulari on podran escriure la seva llista de regals dirigida als Reis Mags o adjuntar-la en format Word o PDF (els arxius vàlids han de tenir un pes inferior als 3 MB).

Un cop enviada la carta, tots els participants rebran un missatge de confirmació i podran veure un últim vídeo que el patge de Regió7 ha gravat per a ells. Els adults rebran també un correu electrònic amb l'enllaç d'aquest mateix vídeo per poder tornar-lo a visualitzar on i quan es vulgui.

Reis Mags a banda, una altra tradició de cada 6 de gener és la rifa de Reis. Com cada any, Regió7 oferirà també aquest 2021 un cobriment especial del sorteig extraordinari de Reis amb informació actualitzada al minut sobre els números premiats i notícies amb tota la actualitat que es generi entorn d'aquest esdeveniment.

Els lectors també podran fer servir un buscador per comprovar si els seus números han estat premiats. Encara s'és a temps, també, de comprovar les butlletes de la Grossa de Nadal.