08 de gener de 2021
08.01.2021
Regió7

Tres morts més a Althaia eleven a sis les que hi ha hagut el 2021

Als centres assistencials de Manresa s'han produït 330 defuncions a causa de l'epidèmia

07.01.2021 | 22:38
Imatge d'arxiu de l'exterior de Sant Joan de Déu

La Fundació Althaia va comunicar ahir tres defuncions més a les seves instal·lacions a causa de l'epidèmia de coronavirus que sumades a les tres morts de les quals va informar dilluns sumen sis víctimes mortals en aquests primers dies del 2021.

En total, als centres assistencials de la ciutat s'han produït 330 defuncions a causa de l'epidèmia, dels quals 229 a Althaia i 101 a Sant Andreu.

Tenint en compte que el 15 de desembre s'havien comptabilitzat 302 morts, aquestes 28 defuncions en tres setmanes donen una idea molt clara de l'enorme cost en vides humanes que està tenint a la ciutat la covid-19.

És precisament aquesta situació la que ha forçat Althaia a a incrementar les restriccions en l'acompanyament de pacients hospitalitzats. El fort increment de persones afectades per la covid-19 ingressades a hospitalització i a l'àrea de crítics de l'Hospital Sant Joan de Déu, que superen el centenar, i l'empitjorament de la situació epidemiològica ha obligat la Fundació Althaia a fer un pas més en les restriccions en l'acompanyament de pacients ingressats.

Hores d'ara cap malalt hospitalitzat pot estar acompanyat, excepte els infants, les mares durant el procés de part i els dies posteriors al naixement, i pacients que es troben en situació de delírium o en procés de final de vida.

L'objectiu principal és preservar la seguretat i la salut de les persones ingressades i dels professionals que les atenen. També per evitar brots intrahospitalaris que poden posar en perill la vida dels pacients i la pròpia activitat assistencial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit