A Castella-la Manxa, la nevada va provocar en punts de Guadalajara acumulacions de neu de fins a 1,20 metres d'alçada. Els treballadors de l'empresa pública de Gestió Ambiental de Castella-la Manxa van subministrar avituallament a 1.800 persones que romanien en 900 vehicles pesants.

El pas de la tempesta per la Comunitat Valenciana va deixar 56 carreteres tallades, neu acumulada amb fins a 40 centímetres de gruix a les comarques de l'interior i incidents aïllats, la majoria dels quals de vehicles bloquejats a les carreteres que, en algun cas puntual, van obstaculitzar el treball de les màquines llevaneu.

Els bombers de la Diputació de Terol van haver d'intervenir en l'apuntalament de la teulada d'uralita de l'aparcament de la presó de Terol, que havia cedit en part pel pes de la neu.

A Saragossa, la neu va quallar als carrers i al les voreres s'hi van formar acumulacions després de les precipitacions de la matinada, més importants en algunes zones de la ciutat, com Torrero-La Pau i Sant Josep, que va causar problemes a algunes línies d'autobús.

Des de les 4 de la tarda va quedar resolta l'avaria i van poder circular amb normalitat els trens entre Jaén i Sevilla. La incidència va mantenir tallat el trànsit ferroviari en aquesta zona.

Iberia va desviar des de divendres 17 avions a aeroports alternatius -10 a Barcelona, 6 a Màlaga i un a València-, amb 2.900 passatger afectats pel temporal.