10 de gener de 2021
10.01.2021
Regió7

Es restableix la circulació de camions a l'AP-7, AP-2, C-25 i A-2

A causa de la intensificació de la nevada aquesta tarda a l'A-2 a la zona entre Montmaneu i Jorba, el servei de Trànsit demana als vehicles que hi circulen conduir pel carril dret i reduir la velocitat de circulació a 60 km/h

10.01.2021 | 13:59
Camions aturats ahir a l'A-2, al Bruc, per l'acumulació de neu |

La Generalitat ha anunciat aquest diumenge al migdia que permet la circulació dels camions de més de 7,5 tones a les autopistes AP-7 i AP-2 i a l'Eix Transversal i l'A-2 després de la millora de les condicions meteorològiques. No obstant això, i a l'espera dels possibles canvis que es puguin anar produint, les restriccions es mantenen vigents la resta de la xarxa viària catalana.

A les 19 hores s'ha intensificant la nevada a l'A-2 a la zona entre Montmaneu i Jorba. El Servei de Trànsit ha donat l'avís a tots aquells vehícles que passin per aquest recorregut que circulin pel carril dret de l'autovia i redueixin la velocitat de circulació a 60 km/h.

Aquesta circulació només ho podran fer aquells vehicles pesats que prestin serveis essencials, com per exemple subministrament sanitari i de farmàcies, producció i distribució agroalimentària humana i per a granges, transport d'animals vius i combustibles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook