La residència Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona va lamentar ahir una mort més entre els seus usuaris. Des del principi del brot el 31 de desembre, se n'han registrat set en total.

D'altra banda, hi ha dos casos positius nous entre els residents que fins ara no estaven contagiats i que durant el cap de setmana van ser traslladats fora del centre. La direcció del centre va assegurar ahir que tots els usuaris traslladats a la residència d'Igualada es troben bé i que els positius detectats en les darreres hores són dos dels quatre usuaris que van decidir quedar-se al Centre Sanitari o tornar als seus domicilis.

Pel que fa al personal de l'equipament, arran dels resultats de les proves PCR realitzades dilluns als primers professionals que van contagiar-se, quatre treballadores es poden reincorporar a la plantilla després de donar negatiu. Al marge d'això, se suma una baixa laboral a la plantilla no per covid, sinó per motius personals.

Tenint en compte la delicada situació de la residència, a les xarxes socials la població de la comarca continua expressant les seves mostres de suport a usuaris, familiars i personal de l'hospital amb l'etiqueta #SolsonaamblaResidència. Dilluns, per exemple, va ser la Policia Local de Solsona qui va publicar un vídeo de suport a la residència afectada.