14 de gener de 2021
14.01.2021
Regió7

Comerç i restauració censuren el Govern català i reclamen menys limitacions

Divuit entitats dels dos sectors protagonitzen una protesta davant del Palau de la Generalitat

13.01.2021 | 22:25
Comerç i restauració censuren el Govern català i reclamen menys limitacions

Els sectors del comerç i la restauració censuren la gestió de la tercera onada de la pandèmia per part del Govern i reclamen a les administracions subvencions directes a fons perdut, condonació de part dels crèdits ICO i menys limitacions a la seva activitat.

Mig miler de representants d'entitats d'aquests sectors, segons fonts de l'Ajuntament de Barcelona, van participar ahir en una concentració de protesta davant el Palau de la Generalitat, al que reclamen una gestió de la pandèmia que no sigui discriminatòria. Van recolzar la protesta 18 entitats, entre les quals Comertia, el Gremi de Restauració de Barcelona, l'Agrupament de Botiguers de Catalunya, l'Associació Espanyola de Centres i Parcs Comercials, Anceco, Barcelona Comerç, Pimec Comerç o Retailcat, entre d'altres.

En un manifest, els signants, entre ells patronals, empresaris i també empleats del sector, mostren la seva preocupació davant la «falta de planificació i de previsió» per part del Govern, i clamen per una gestió que protegeixi salut i economia.

Tots dos sectors reclamen un «pla de xoc» urgent que permeti salvar 120.000 ocupacions i concreten les seves reivindicacions en deu peticions concretes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit