La intervenció d'una cambrera ha permès salvar un nen dels maltractaments que patia per part del seu padrastre. L'heroïna d'aquesta història, Flavaine Carvarho, treballa en un restaurant d'Orlando, Florida (Estats Units), on l'1 de gener passat, una parella, Kristen Swann i Timothy Wilson, hi va acudir juntament amb un nen i la seva germana petita de quatre anys. Fins aquí tot semblava normal, però a la cambrera li va estranyar els dos adults només demanessin menjar per a ells i res per als nens.

Estranyada, Flavaine Carvarho va preguntar a l'home i a la dona si no desitjaven res per als petits i, segons CBS Miami, ambdós li van contestar que el nen, de 10 anys, i la nena ja menjarien després a casa. Va ser aleshores quan la cambrera es va adonar que el nen, callat i trist, tenia una ferida a l'entrecella i blaus al braç i a la cara.

Llavors, Carvarho va tenir una idea: passar-li una nota al petit preguntant-li si estava bé i aquest li va respondre que sí amb el cap, però com que la cambrera no n'estava convençuda li va mostrar una segona nota, un cartell des de lluny, en el qual li preguntava: "Necessites ajuda?". Llavors, el nen va assentir.

Immediatament, la dona a es va posar en contacte amb la policia que va arribar al restaurant, va comprovar els blaus repartits pel cos del petit i finalment va optar per traslladar el menor a un hospital en el qual va confessar que el seu padrastre li propinava cops de puny i també el picava amb una escombra. Una de les altres esfereïdores confessions que l'infant va fer a la policia és que també el penjaven cap per avall i sovint es quedava sense menjar per castigar-lo. De fet, estava molt prim i pesava nou quilos per sota del que li tocaria a la seva edat.

Els progenitors van ser detinguts. El padrastre està acusat de tres càrrecs d'abús infantil agreujat i negligència infantil i a la mare se l'acusa de negligència per no protegir el seu fill.

El nen i la seva germana han quedat sota custòdia i, respecte a la cambrera, s'ha iniciat una campanya de recollida de fons per recompensar la seva actuació.