L'explosió de gas que va destrossar dimecres part d'un edifici al carrer Toledo de Madrid ha fet quatre víctimes mortals, després que s'identífiqués un ciutadà búlgar anomenat Ivanov Kochev Stefco, de 46 anys, que en el moment de l'explosió es trobava en el despatx de Càritas de la planta baixa d'aquest immoble, van confirmar fonts policials.

Aquest home, veí de Fuenlabrada, que en un primer moment es va informar que era octogenari, no hauria mort al carrer com es pensava, sinó en aquesta oficina de Càritas en la qual estava per motius que de moment es desconeixen. Un despatx que pertany al complex sacerdotal de l'edifici en el qual hi havia altres estances i residències de l'Arquebisbat.

D'aquesta manera ja s'han identificat als quatre morts en l'explosió del barri de la Llatina. Els altres són Javier Gandia, un paleta de 45 anys, que treballava en l'edifici d'enfront del lloc del succés i veí de la Puebla de Almoradiel. Passava pel carrer en el moment de l'esclat i es va veure aconseguit pels rebles. Les altres dues víctimes són el sacerdot Rubén Pérez d'Ayala, de 36 anys, que en el moment de l'explosió estava al costat de la caldera de gas de l'immoble amb David Santos Muñoz, un electricista de 35 anys que intentava reparar la instal·lació.