Un dia més l'epidèmia de coronavirus s'ha cobrat víctimes mortals hospitalitzades a Manresa.

La Fundació Althaia va comunicar ahir tres decessos més a causa de l'epidèmia, amb aquests el còmput global de víctimes de la covid-19 que han mort als centres assistencials de la ciutat s'eleva a 354, trenta de les quals aquest mes de gener.

El degoteig de morts és constant. N'hi ha més d'un de mitjana cada dia i ja portem quatre dies consecutius havent de recollir la notícia de noves víctimes mortals. Dels 354 decessos que s'han produït en centres assistencials de la ciutat a causa de l'epidèmia, 247 han tingut lloc a la Fundació Althaia i 107 a Sant Andreu.

Ahir hi havia 104 persones hospitalitzades a Althaia a causa del coronavirus, una institució que ha donat fins al dia d'avui 1.732 altes.

En aquest marc d'afectació de l'epidèmia, l'Hospital de Sant Andreu ha reobert una unitat covid amb capacitat per a 17 llits.

D'aquesta forma el centre passa a tenir 44 llits per atendre pacients amb coronavirus. La capacitat es reparteix en tres units dins la zona d'aïllament de la planta 2.

L'increment d'ingressos de pacients amb covid-19 procedents de residències ha fet que l'Hospital de Sant Andreu torni a obrir, des de dimarts, una unitat per poder-los atendre.