Berga ha registrat 22 casos de coronavirus en l'últims setmana, nou menys que els diagnosticats el passat dilluns. Els indicadors de l'epidèmia es mantenen força estables, malgrat que han repuntat lleugerament. L'índex de rebrot ha passat dels 294 punts als 308 punts, mentre que la taxa de reproducció ha pujat de 0,52 a 0,63. Això sí, com que es manté clarament per sota d'1, l'afectació no creix.

D'altra banda, les dues residències de la ciutat es matenen lliures de casos positius, i de fet, en els últims dies ja s'ha administrat la segona dosi de la vacuna. A més, la residència Sant Bernabé ha guanyat dos residents, i a hores d'ara en són 43. Del total de 64 plaçes, 4 estan bloquejades pel Departament de Salut per poder disposar de places en cas que s'hagin de produir aïllaments i una està finançada per l'Ajuntament de Berga per a estades temporals per al descans familiar. Es tracta d'un servei per donar suport a les famílies de la ciutat que atenen al seu domicili a persones grans amb qualsevol tipus de deteriorament amb motiu de vacances, descans o altres necessitats.

D'altra banda, també convé remarcar que la situació a l'Hospital de Berga-Salut Catalunya Central és força estable. En la darrera setmana es va registat una nova mort,però el nombre d'ingressats pràcticament no va variar, en passar de 11 a 12. Mentrestant, van ingressar 6 pacients i es van donar 4 altes a domicili.

Pel que fa als professionals sanitaris, actualment n'hi ha 5 amb diagnòstic de Covid-19. La tendència, en aquest cas, és clarament a la baixa, ja que fa una setmana els professionals contagiats eren un total de 9.