Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge una dona, de 37 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpta autora de l'homicidi d'un home, que era la seva parella sentimental. Segons fonts policials, els fets van passar al voltant de les 20:50 hores de la tarda d'ahir diumenge a l'interior d'un domicili de Viladecans.

La dona va sortir al replà cridant. Va colpejar la porta dels veïns que viuen just damunt, que van obrir per saber què passava. «Estava molt nerviosa, deia que el seu marit s'havia fet mal», recorda Cristina, la parella del qual va seguir a la dona fins als baixos del bloc i es va trobar amb l'home tombat boca avall, a la cuina. «Ella no deixava de preguntar-li si estava mort i deia que havia caigut però quan el meu xicot li va donar la volta va veure la ferida al pit».

Més veïns del carrer explicaven ahir que, abans de l'arribada de les primeres patrulles, van veure la dona parlar per telèfon possiblement amb un familiar, molt alterada, dient que el seu marit «no respirava». Quan els policies es van personar en el lloc, van acordonar una zona de seguretat al costat del portal d'aquest edifici, el número 55 de carrer Altés, i van trobar el cos del marit sense vida, ferit per arma blanca. Agents de l'Àrea de Recerca Criminal es van fer càrrec de les investigacions i van acabar arrestant la dona, com a presumpta autora d'un homicidi que hauria comès clavant una punyalada al tors de l'home.