El PSC a la Catalunya Central va dur a terme un acte electoral per via telemàtica en què va tractar la situació de les infraestructures en aquest territori. Hi van participar Paco Aranda, diputat al Congrés; Cristòfol Gimeno, candidat al Parlament i alcalde de Castellgalí; Abel García, també integrant de la llista i regidor de Berga, i les regidores de Manresa i Sant Vicenç Mariana Romero i Míriam Rubio.

Els participants en l'acte van subratllar que el Govern ha fet múltiples declaracions de bones intencions, «però no hi ha hagut solució als grans problemes». Així, es va fer referència a tota la problemàtica del tram sud de la C-55, en la qual s'han fet diverses actuacions «però sense resoldre els problemes de fons. La realitat és l'alta sinistralitat, si bé amb menys mortalitat, però amb una alta accidentalitat». De tot el que es va tractar per part dels participants en va sortir una llista de reclamacions que el PSC posa sobre la taula com a prioritats en infraestructures al Bages, el Berguedà i el Solsonès. Es planteja alliberar el peatge de l'autopista Manresa-Terrassa; el desdoblament de la C-16, de Berga fins al túnel del Cadí i el el desdoblament de la C-55 en el tram Manresa-Castellbell.

A més, hi ha una aposta clara perquè l'R4 de Rodalies arribi fins a l'aeroport, «com a gran millora de la connectivitat d'aquestes comarques». També es fixa la millora dels FGC, per escurçar temps de trajectes, «i passar-la al davant de projectes faraònics, més electorals que reals», en referència implícita al projecte de soterrament vies a Manresa.

També es reivindica un nou Pla de Barris, «dotat suficientment per poder actuar en tots els municipis que ho precisin»; un pla d'actuació en les antigues colònies industrials i la millora de la connectivitat dels pobles petits i mitjans pel sistema de busos, entre altres.