Societat Civil Catalana ha col·locat grans lones a les principals entrades de Barcelona amb un caganer gegant. Segons explica l'entitat a través d'un comunicat, l'objectiu és transmetre el missatge en plena campanya electoral que el procés només ha portat "decadència i fracàs". Sota el lema 'El procés, la gran cagada', la campanya inclou un desplegament de panells a diferents punts de Catalunya. Segons el president de Societat Civil Catalana, Fernando Sánchez Costa, en les pròximes setmanes no està en joc si Catalunya és o no independentista. Sinó si Catalunya aposta per la recuperació econòmica o entra definitivament en un cicle de decadència que portarà molts anys revertir".

SCC defensa que la "deriva separatista" ha deixat la societat catalana fracturada en dos, ha provocat una "fuga massiva" d'empreses i ha fet baixar la inversió estrangera per la "inseguretat jurídica i econòmica".

Amb la campanya, l'entitat diu que vol fer d'altaveu del que pensa "la majoria de catalans". "És hora d'una gran mobilització per l'esperança i per deixar enrere la dècada perduda. Ens juguem el nostre futur i el dels nostres fills", conclou el president de SCC.