Uns desconeguts han llançat dos còctels molotov a la comissaria de policia de Matadepera (Vallès Occidental). Segons ha avançat 'La Vanguardia' i ha pogut confirmar l'ACN, els fets van passar aquest dissabte passat, al voltant de dos quarts de quatre de la matinada. Dues persones van llançar artefactes explosius a les portes de l'edifici, situat al carrer Joan Paloma, que van ocasionar danys materials de poca consideració al pati i van provocar un petit incendi. L'atac no va causar ferits. El cas es va denunciar als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per localitzar els responsables i aclarir els fets.

Un dels recursos que podrien ajudar a identificar els responsables són les imatges que van captar les càmeres de seguretat. De moment, totes les hipòtesis estan obertes. Una de les línies de la investigació estudia si l'incident podria estar relacionat amb la clausura d'una festa il·legal al municipi que va tenir lloc el mes de gener.

Paral·lelament, l'ajuntament de Matadepera ha condemnat els fets. El seu alcalde, Nil López, ha donat el seu suport al cos de la policia i ha assegurat que destinaran "tots els recursos disponibles" per ajudar en la investigació que s'ha posat en marxa.