Berga ha registrat 37 casos de coronavirus al llarg de l'última setmana, sis més que els diagnosticats ara fa set dies. La resta d'indicadors també evolucionen desfavorablement. L'índex de rebrot s'enfila fins als 482 punts, mentre que fa una setmana era de 308. Per la seva banda, la taxa de reproducció de l'epidèmia (Rt) ha passat, en només set dies, de ser de 0,63 a situar-se en 1,17.

Mentrestant, les dues residències de la ciutat continuen sense comptabilitzar casos positius. De fet, la vacunació de les dues dosis ja s'ha completat a ambdós centres. D'altra banda, cal destacar que la residència Sant Bernabé continua comptant amb 43 residents, ja que en la darrera setmana no s'han produït noves incorporacions d'usuaris i usuàries.

Pel que fa a la situació hospitalària, l'Hospital de Berga-Salut Catalunya Central no va registrar cap nova víctima mortal de coronavirus fins el passat dijous, i el nombre d'ingressats es va mantenir estable.

En la roda de premsa setmanal del consistori sobre l'afectació de l'epidèmia a la ciutat, també s'han anunciat els serveis que ha efectuat la Policia Local en la darrera setmana per incomplir les restriccions. De l'1 al 8 de febrer, el cos ha interposat 2 sancions per incomplir les restriccions de mobilitat, 8 per incomplir les restriccions horàries, 4 per no fer ús de la mascareta i 4 per la realització de botellons.