08 de febrer de 2021
08.02.2021
Regió7

La defensa de Bárcenas planteja un acarament amb Rajoy si donen versions contradictòries

L'advocat de l'extresorer reclama que l'expresident del govern espanyol testifiqui al judici

08.02.2021 | 12:25
Luis Bárcenas

L'advocat de Luis Bárcenas, Gustavo Galán, ha plantejat un acarament entre l'extresorer del PP i l'expresident del govern espanyol i del partit Mariano Rajoy. Galán ha fet la petició després de sol·licitar que Rajoy comparegui com a testimoni per "coherència processal" tenint en compte l'escrit presentat per Bárcenas a la Fiscalia Anticorrupció. "No és que m'agradi com a advocat generar cap mena de circ" però "resultaria il·lògic processalment que no demanés" la testifical de Rajoy, ha dit l'advocat, que ha plantejat "la possibilitat d'un acarament" per contrastar la versió de l'expresident amb la del principal acusat al judici sobre el finançament opac del PP, en cas que donin versions contradictòries.

Galán ho ha dit en el torn de qüestions prèvies al judici sobre la caixa B del PP que ha donat el tret de sortida aquest dilluns a l'Audiència Nacional. La fiscalia demana cinc anys de presó per a Bárcenas per delictes contra la Hisenda Pública, apropiació indeguda i falsedat documental.

Bárcenas va presentar fa uns dies un escrit a la Fiscalia Anticorrupció en què confessava l'existència de la caixa B de la qual sosté que Rajoy era "perfecte coneixedor".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook