Davant la impossibilitat de celebrar el Carnestoltes en condicions normals, enguany s'estén l'aposta per traslladar la festa a les xarxes. És el cas de Sant Vicenç de Castellet, Súria i Cardona, que proposen un concurs fotogràfic de disfresses a través dels seus respectius comptes d'Instagram.

Sant Vicenç ha preparat un concurs que inclourà les categories infantil, jove, adults i familiar. Els participants hauran de seguir el perfil de l'Ajuntament @SVCastellet i publicar les fotografies fetes des d'un mòbil amb l'etiqueta #CarnestoltesSVC21. El termini per publicar-les serà del 12 al 17 de febrer i els premis consistiran en dos vals per a cada categoria de 80 i 50 euros per gastar al comerç de proximitat del municipi.

Súria preveu tres categories, amb tres premis físics en cada una, i proposa enviar una foto individual o de grup bombolla disfressats al correu carnestoltessuria@gmail.com, entre el 13 i 14 de febrer.

A Cardona caldrà presentar una foto actual i d'autoria pròpia fins al 20 de febrer al mail comunicacio@cardona.cat. El veredicte es donarà a conèixer el 25 de febrer i hi haurà 9 premis de 60 euros cadascun, a repartir entre les 3 categories, i per gastar en el comerç local.