09 de febrer de 2021
09.02.2021
Regió7

Busquen dos nens desapareguts en un poble de València

Els petits, de cinc i sis anys responen al nom de Florin i Mario

09.02.2021 | 11:20
Els menors desapareguts a Tavernes de la Valldigna (València)

Dos nens petits es troben desapareguts a Tavernes de la Valldigna, València. Els infants són menors d'edat i responen al nom de Florin Alexandru i Mario Nicolás. Tots dos van ser vistos per última vegada el 2 de febrer, a la Safor, també al País Valencià. Un d'ells té els ulls verds i l'altre petit, blaus i tots dos porten els cabells de color negre.


La desaparició dels dos nens de 5 i 6 anys a la localitat de Tavernes de la Valldigna podria tenir el seu origen en una discussió que van mantenir els pares dels petits una setmana abans que se'ls perdés la pista.

Segons ha pogut saber Levante-EMV, del mateix grup editorial que Regió7, de fonts pròximes a la mare dels menors, els progenitors de Florin Alexandru i Mario Nicolás van mantenir una discussió que va desencadenar en la marxa de la dona del domicili familiar en companyia dels seus fills.

Per aquesta raó, la Guàrdia Civil centra els seus esforços a localitzar la dona per aclarir els detalls d'aquesta desaparició i certificar que els nens estan bé, tot i que no hi ha cap aspecte que indiqui que poden patir algun mal. Es pot destacar que, fins ara, no existeixen denúncies prèvies de violència masclista, l'única de la qual hi ha constància és la interposada pel pare dels menors per la desaparició d'aquests, dels quals no sap res des del 2 de febrer.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook