Durant el mes de gener la Policia Local d'Igualada va interposar un total de 385 sancions relacionades amb les restriccions per la pandèmia de Covid-19. D'aquestes 138, un 35% del total, van ser per l'incompliment de les restriccions de mobilitat. També hi va haver 91 sancions (23,64%) per incomplir l'obligació de l'ús de la mascareta o per fer-ne ús inadequat.

Es van interposar 45 sancions per incomplir la distància física interpersonal de seguretat, 30 per incomplir les limitacions del nombre de persones assistents a trobades, tant en l'àmbit privat com en el públic, 27 per obrir locals, celebrar actes o realitzar activitats expressament prohibides o suspeses i 18 per fumar en la via pública o en espais a l'aire lliure quan no es pugui respectar la distància mínima interpersonal. La resta de sancions han estat per incomplir l'horari d'obertura d'establiments i activitats (4), incomplir els límits d'aforament establerts (2), incomplir les mesures d'higiene i prevenció (2), incomplir les mesures de limitació en l'organització i l'exercici de l'activitat per part d'establiments oberts al públic (1) i incompliment d'altres mesures, ordres o resolucions (23).

A banda del control de les mesures motivades per la Covid-19, la Policia Local també ha interposat 36 sancions per incompliment de les ordenances municipals: 14 per consum d'alcohol a la via pública.