L'Ajuntament de Barcelona va formalitzar ahir una denúncia davant la Fiscalia contra els tres joves encara no identificats que dimarts van ruixar amb gasolina una persona sense llar que dormia al carrer, als qui acusa d'un delicte de temptativa d'homicidi i un altre contra la integritat moral.

En la denúncia, presentada davant el Servei de Delictes d'Odi de la Fiscalia de Barcelona, l'Ajuntament fa constar que «aquest fet delictiu afecta els interessos de la ciutat» i demana que, a més, s'apliquin contra els autors els agreujants d'abús de superioritat i motius discriminatoris (odi).

Els Mossos d'Esquadra estan buscant tres joves, d'una edat compresa entre els 18 i 22 anys, que vestien amb estètica skinhead, que cap a les 8.15 hores d'ahir van ruixar amb gasolina una persona indigent que estava dormint davant del número 44 de la Ronda de Sant Pau, a les portes del Gimnàs Social Sant Pau de Barcelona. A la denúncia, signada pel director de l'Oficina per a la No Discriminació de l'Ajuntament de Barcelona, i a la qual ha tingut accés Efe, els tres atacants són descrits com joves d'una edat al voltant de la vintena, amb el cap rapat, botes negres Dr. Martens i que lluïen banderes d'Espanya a les seves jaquetes tipus bomber.