En Comú Podem, en el seu acte final de campanya a la Catalunya Central, va reclamar inversions per a un territori que considera «sistemàticament oblidat» per la Generalitat.

El número 2 de la candidatura, Joan Carles Gallego, i els candidats territorials Marc Parés i Laura Oliva van desgranar, en un acte online, les polítiques que la coalició impulsarà si governa, centrades en «un horitzó verd i industrial» per «no deixar enrere» la Catalunya Central.

Segons Parés, el territori de les comarques centrals «té moltes potencialitats, però ha estat oblidat sistemàticament per la Generalitat els darrers 10 anys», i va proposar prioritzar la inversió en infraestructures, especialment del ferrocarril, per aconseguir una mobilitat sostenible. També va apostar per «dur a terme la llei d'equitat territorial». Va reafirmar el compromís d'activar la moratòria d'incineradores a tot Catalunya i, per tant, «impedir que l'antiga tèrmica de Cercs esdevingui una central d'aquest tipus».

D'altra banda, Oliva va introduir la problemàtica de les persones joves que veuen vulnerat el seu dret a l'emancipació, i va defensar la proposta de creació d'habitatge públic a través de l'Incasòl i va subratllar la importància de crear treball al territori perquè els joves no n'hagin de marxar. Es va comprometre a recuperar la formació professional de químiques, un sector amb potencial al Bages, argumentant que «si tenim la UPC que fa l'enginyeria, ens cal l'FP per tenir alumnes potencials per a la universitat i per garantir llocs de treball intermedis». També va posar sobre la taula la proposta de Llei de barris verds com a instrument per «recuperar barris de Manresa que es troben entre els més pobres de Catalunya».

Gallego, agafant el relleu, va situar l'FP com un repte global de Catalunya per formar a les persones joves i garantir-los ocupació amb contractes dignes. Va explicitar el compromís en aplicar una fiscalitat justa on qui més té més pagui per poder invertir «a vertebrar el territori» , impulsar la reindustrialització, i implementar l'escut social per no deixar ningú enrere».