Aquesta berguedana de 37 anys tenia clar que havia de votar i assegura haver-hi anat sense cap temor. «El punt de votació està ben muntat i hi ha moltes mesures», afirmava.

El veí de Manresa va viure una jornada electoral normal però més àgil. «Hem entrat i hem sortit com sempre, però aquest cop ho hem fet més ràpid. Per a mi ho podríem fer sempre així», deia.

Aquest veí, que viu molt a prop de l'institut Guillem de Berguedà, hi va anar amb la família. «No tinc por de les mesures, i no ho he viscut d'una manera gaire diferent d'altres vegades», deia.

«Han sigut unes eleccions diferents per com s'ha votat», explicava aquesta manresana, tot i que lamentava que, més enllà d'això, «els polítics segueixen sent els de sempre»

«Hi ha moltes coses diferents respecte d'altres eleccions, però no ho he viscut amb molta estranyesa perquè ja estava informada de les mesures», explica aquesta berguedana.

El manresà Juli Castellano va destacar la bona organització i l'ajuda de les persones que estaven al col·legi electoral. «Si fos cec hauria pogut arribar a l'urna i votar sense problemes», va dir.

El berguedà Antonio Sánchez va anar a votar convençut. «Tenim el deure d'anar a votar, tot i les circumstàncies. No m'he sentit estrany i he exercit el meu dret sense problemes», deia.

«No són unes eleccions normals, per totes les circumstàncies que ens han portat fins aquí, i tampoc perquè es presentin partits feixistes com VOX», va dir aquesta manresana.

La berguedana Leonor Macarrilla assegurava haver anat a votar sense por. «Tot estava molt ben senyalitzat, i tota l'estona he tingut clar com havia de procedir», afirmava.

«No sabia com es farien les eleccions pel covid però ha anat tot bé», afirmava el jove manresà a la sortida del gimnàs de l'institut Lluís de Peguera. «Ha sigut arribar, votar i marxar», afegia.